Próbatanulás!

Gyere el egy jó hangulatú mégis hatékony angolórára. Próbáld ki kedvezményes áron!

Tovább...

Angol Magántanár Csapatunk

Angol Magántanárainkkal:

  • magabiztosságig gyakorlod az angol szavak kiejtését;
  • megtanulod a szavakat a valós tárgyak, képek alapján;
  • mondatokban használod fel, az így elsajátított szavakat;
  • párbeszédben gyakorolsz a tanároddal a megtanult szavak és mondatok alapján;
  • gyakorlod az angol anyanyelvűek beszédének megértését, videók, hanganyagok alapján speciális gyakorlataink segítségével;
Ezek eredményeként a fejben fordítás helyett angolul fogsz gondolkodni és megtanulsz magabiztosan és könnyedén beszélni angolul!
Az órákat ONLINE tartjuk, így nem kell az utazással töltened az időt 🙂
Hujber János Angol Magántanár

Hujber János

Angol Magántanár, Ügyvezető
„Egyszerű magyarázatok, sok-sok gyakorlással…”

Kedves Érdeklődő! Angol magántanárként, egyszerű magyarázatokkal, sok gyakorlással érem el nálad a magabiztos nyelvtudást. Addig nem haladunk tovább, amíg az adott részt nem tudod könnyedén alkalmazni. Az angol nyelv egyes elemei egymásra épülnek és nem lenne értelme továbbhaladni, egy korábbi rész nincs még jól begyakorolva. Arra törekszem, hogy eljuss arra a szintre, hogy képes legyél önállóan fejlődni. Így sok módszert és eszközt is kapsz, hogy gyorsabban tudj tanulni. Úgy gondolom, hogy a jó magántanár nem az, aki magához láncolja tanítványait, hanem az aki megtanítja őket repülni.

Ha tanultál már angolt, akkor egy személyre szabott tananyagot kapsz, amelyet egy ingyenes szintfelmérő alapján állítunk össze, azokból a részekből, amelyek alkalmazásával problémád van. Az órarended rugalmasan alakítható a te igényeidhez.

A tanulóim sikereiből, eredményeiről olvashatsz a Rólunk Mondták menüpont alatt.

Üdvözlettel, Hujber János – Angol Magántanár, Ügyvezető

Ahol tanítok:

ONLINE

Amikor tanítok:

Hétfő-Péntek 7:30-21:00
Hujber-Labancz Katalin

Hujber-Labancz Katalin

Kapcsolattartó, Pénzügy

Kedves Érdeklődő!
Amikor jelentkezel hozzánk, akkor először velem fogsz kapcsolatba kerülni. Jelentkezési lapunkat kitöltve találunk Neked egy időpontot az egyik tanárunkhoz, akivel egy kedvezményes próbatanuláson vehetsz részt és megtapasztalhatod milyen is nálunk tanulni. Bármilyen kérdéseddel kapcsolatban hozzám fordulhatsz, és ha számlázással kapcsolatos kérdésed merül fel, írj nyugodtan.:-)
Legyen szép napod!?