Próbatanulás!

Gyere el egy jó hangulatú mégis hatékony angolórára. Próbáld ki kedvezményes áron!

Tovább...

IELTS nyelvvizsga szintfelmérés

Az IELTS nyelvvizsga szintfelmérés segítségével megtudhatod milyen szintet érnél el a tényleges IELTS nyelvvizsga szintfelmérésnyelvvizsgán.

Az IELTS nyelvvizsga egy rendkívül gyakorlatias vizsgatípus, melyet rengeteg külföldi főiskola és egyetem kér az angol nyelvtudás felmérésére a jelentkezési folyamat során.

Több országban (Pl.: Kanada, Ausztália), amikor vízumot igényelsz, vagy ha végleg szeretnél kiköltözni, akkor IELTS nyelvvizsgát kérnek tőled angol tudásod ellenőrzésére. Maga a vizsga nem túl olcsó, így érdemes biztosra menni az elérendő szinttel kapcsolatban. Ennek a legegyszerűbb módja, ha próbavizsgát teszel nálunk.

Az IELTS próbavizsgán ugyanazon a lépéseken mész végig mint a tényleges vizsga során, majd megkapod az értékelést, ill. hogy milyen eredmény várható. Ha ez nem az a szint, amit megcéloztál vagy amire szükséged van, akkor szívesen segítünk a felkészülésben is. A vizsgát személyesen ill. online is megcsinálhatod. Online vizsga esetén szükséged van nyomtatási lehetőségre, webkamerára és egy mikrofonos fejhallgatóra.

A próbavizsga ára 8000Ft.

Jelentkezz IELTS próbavizsgára itt!

 

"*" a kötelező mezőket jelöli

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail:*
Telefon:*
Alkalmas Időpontok az IELTS próbavizsgára (kb. 3óra):*
Milyen szó alapján találtál ránk?
Mihez van szükséged a nyelvvizsgára?
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot*
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre és gyakorló feladatokat kapni.*