Próbatanulás!

Gyere el egy jó hangulatú mégis hatékony angolórára. Próbáld ki kedvezményes áron!

Tovább...

Angol tanulás Skype-on

Szerezz magabiztos angol tudást online magánóráinkon

Angol Tanulás SkypeSkype-on, Google hangouts-on vagy épp whereby.com-on keresztül

 

Jelenleg magánóráinkat interneten keresztül tartjuk, képernyőmegosztás és a kamera segítségével. Minden tanulóval egyénileg foglalkozunk, de az is előfordul, hogy tanulóink kérésére páros formában is nyújtunk képzéseket.

Nálunk a szavakat nem magolod, hanem az órai beszélgetések által gyakorlod be őket. A cél az, hogy használni tudd a munkád, az utazásaid vagy az iskolai tanulmányaid során. Az angolt hasonlóan tanulod meg, mint ahogy az anyanyelved is tanultad: megfigyelsz, megértesz, mondatokat mondasz, párbeszédben gyakorolsz és visszajelzéseket kapsz. Mindez persze magánórában történik egy tanárunk segítségével a számítógépeden keresztül.

Addig gyakorlunk minden részt, amíg magabiztosan és könnyedén nem tudod használni!

Skype-os óráinkon:

  • magabiztosságig gyakorlod az angol szavak kiejtését;
  • megtanulod a szavakat a valós tárgyak képei alapján;
  • mondatokban használod fel, az így elsajátított szavakat tanáraink útmutatásával;
  • párbeszédben gyakorolsz a tanároddal a megtanult szavak és mondatok alapján;
  • gyakorlod az angol anyanyelvűek beszédének megértését videók, hanganyagok alapján speciális gyakorlataink segítségével képernyő- és hangmegosztás segítségével;

Ezek eredményeként a fejben fordítás helyett angolul fogsz gondolkodni és megtanulsz magabiztosan és könnyedén beszélni angolul!

Ha elfoglalt vagy, és úgy érzed, kevés az időd nyelvtanulásra, akkor is megteheted a skype-os angol oktatás segítségével. Csak egy jó internet kapcsolatra és egy Skype programra van szükséged, hogy fejleszthesd angol nyelvtudásod.

A tudásszinted felmérését követően, összeállítjuk az igényeidnek megfelelő tananyagot, te pedig kényelmesen, a számítógéped előtt ülve, otthonról vagy az irodából sajátíthatod el a szükséges tananyagot. Már néhány intenzív angol óra után is tapasztalhatod, hogy könnyebben oldod meg feladataidat.

Növeld az esélyed skype-os angol tanulás segítségével!

“Tegnap nagy sikerélményem volt. Egy 2,5 órás tárgyaláson vettem részt, egy svájci hölggyel egy építési irodában. Folyamatosan értettem az elhangzottakat (természetesen angolul) és én is angolul kommunikáltam. Ez volt az első alkalom, hogy a megbeszélés elején nem jeleztem, hogy nem beszélem tökéletesen az angolt. Egyszerűen ott voltam és a legtermészetesebb módon használtam a nyelvet. Nagyszerű érzés volt!
Köszönöm Jánosnak a megszerzett készséget!” (Weith Katalin – PR tanácsadó)

Tanulóink mondták rólunk

Sanocki Emese - angol tanuló

Sanocki Emese

“it was succesful, finally. I think, it was thanks to you because you are a good teacher. Thank you for everything! You are the best!”
Tovább...

Bakaity Diána

“A sikerélmény az egyik legfontosabb dolog a nyelvtanulás során. Ezért is örültem, amikor nemrég Budapesten, sikerült útbaigazítanom négy külföldi turistát, angol nyelven, akik hotelt kerestek.”
Tovább...