Próbatanulás!

Gyere el egy jó hangulatú mégis hatékony angolórára. Próbáld ki kedvezményes áron!

Tovább...

Rólunk mondták

Franyó János és Bujdosó Boglárka

„3 hónap páros tanulás után az egyetemi felvételihez sikeres IELTS-vizsgát tettünk. Az órák végig jó hangulatban teltek, arra fókuszáltunk, ami nehezebben ment nekünk a nyelvből. Rengeteg hasznos tanagyagot kaptunk a felkészüléshez, a tanár úr pedig mindig készségesen kijavította az esszéinket:D Az órák alatt megismertük a vizsga menetét és követelményeit, ami segített a céltudatos gyakorlásban. Páros órákkal és előre fizetve kedvező árban jött ki a tanulás, mindketten csak ajánlani tudjuk.”

Severnyák Gergő

„Azt hiszem a legjobb választás volt számomra. Kedves, jó hangulatú órák, amiket én Skype-on hallgatok. Kötetlen, baráti stílus, nagyon meg vagyok elégedve. Csak ajánlani tudom.”

Severnyák Adrienn

„Nagyon szeretem az órákat, mert gyakorlatiasan tanulom a nyelvet. Az órák jó hangulatúak, az oktató precíz és profi.”

Kocsi Barbara

„Nagyon sokat tanultam Jánossal, sokat fejlődött az angolom. Az órák gyakorlatiasak és jó hangulatúak. Nagyon sok segítséget kaptam tőle, rendkívül segítőkész és alapos.”

Paróczai Dávid

„Itt készülök az IELTS nyelvvizsgámra, nagyon meg vagyok velük elégedve. Kimondottan azokra a dolgokra fektetjük a hangsúlyt, amik gyengébben mennek. Aki szeretne vizsgára készülni vagy csak a beszédét javítani, annak ajánlom.”

Szenozicska Enikő

Szenozicska Enikő

„Az órák jó hangulatban telnek, tényleg személyre szabott az oktatás, addig nem haladunk tovább egy egy részen ameddig nem megy magabiztosan. A példamondatokat is egyedivé formáljuk így garantált hogy bizonyos szavak és kifejezések a mindennapok során is az eszembe jussanak. Videókkal ösztönöznek arra, hogy megértsd a beszédet és szókártyázással hogy mindenképp beszélned kelljen. Nekem például erre nagy szükségem volt, mert nehezen kezdtem el beszélni. Voltam előtte más helyeken angolt tanulni de ebben az iskolában abszolút pozitívan kellett csalódnom, csak ajánlani tudom annak, aki tényleg szeretne megtanulni angolul.”

Augusztini Krisztián

„IELTS-re kellett felkészülnöm, és már az első óra elején megkérdezték, hogyan szeretek tanulni és milyen tempóban. Sok feladatot küldtek nekem órákon kívül, ami máshonnan beszerezve drága lett volna. Amikor kiderült, hogy a karantén miatt nem IELTS, hanem TOEFL vizsgát kell tennem, egyből gond nélkül átadtak egy másik oktatónak, akivel hasonló jó élményem volt. Jókat beszélgettünk és hasznos történeteket mondott a vizsgákról. A vizsga után is érdeklődtek és figyeltek rám. 10/10 „

Szondi Eszter online angol tanulónk

Szondi Eszter

2020-ban kellett emelt szinten érettségiznem angolból, illetve letettem egy sikeres C1-es angol nyelvvizsgát Jánosnak köszönhetően. Először nagyon szkeptikus voltam az online angol tanulással kapcsolatban, de nagyon pozitív csalódás volt. Az órák szuper hangulatban teltek el még azokon a napokon is, amikor éppen nem volt kedvem angolozni, remekül rá tudott hangolni a tanulásra. A másik hatalmas pozitívum számomra az volt, hogy nagyon érthetően és sokféleképpen tudott elmagyarázni dolgokat. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Széles Zoltán angol tanulónk

Széles Zoltán

„18 évesen tanultam először angolul. Az elmúlt több, mint negyedszázadban szereztem középfokú nyelvvizsgát, éltem angol nyelvi területen és számtalan alkalommal fogtam hozzá, hogy fejlődjek, tökéletesítsem az angolomat. A sok próbálkozás ellenére, az IELTS nyelvvizsgámra készülve, először itt szedtem igazán rendszerbe a tudásomat és kezdtem határozottan élvezni a nyelvtanulást.”

Bandl Beatrix -Angol Tanuló

Bandl Beatrix

„Jánossal együtt töltött órák mindig barátias légkörben zajlottak. Nem csak az angol nyelvvel kapcsolatos szakmai tudásáról győzött meg már az első órákban, hanem hogy az élet minden területén mély tapasztalatokkal rendelkezik, amik hozzájárultak, hogy izgalmas és érdekes témákat tudtunk megvitatni az együtt töltött idő alatt, természetesen angol nyelven. Bármilyen céllal akar valaki angol nyelvet tanulni, Jánost örömmel tudom ajánlani mindenkinek. Én is további órákat veszek tőle, annak ellenére, hogy az angol nyelvvizsgámat már letettem.”

Sanocki Emese - angol tanuló

Sanocki Emese

„When I registered at your school, I was very nervous because I didn’t know if it was a good idea. But fortunately our lessons were entertaining and I learnt a lot. When we finished the lessons, I was not sure that I can do the exam but it was succesful, finally. I think, it was thanks to you because you are a good teacher. Thank you for everything! You are the best! ?”

Sós József - Angol Tanuló

Sós József

„Nagyon sokat jelentett a Nálad eltöltött időszak, mivel ebből éltem meg kint 6 hétig…köszönöm. Eljutottam arra a szintre hogy meg merek szólalni, és ha nehézkesen is de mára már egész jól megy.”

„Egy biztos már érzem a Nálad eltöltött időszak eredményét, pedig tudom elég reménytelen küldetés voltam, de megoldottad.”

Prágai Csaba

„I am pleased to announce that my IELTS came back with a favorable result. My lowest is Band 8 on writing, my highest is Band 9 on listening,  overall Band 8.5.
Thank you very much for your help. You can be assured that when the time comes for my relatives and friends to prep for IELTS, you specifically will be the „go to” person :)”

Bodógh Zoltán

„És persze nagyon szépen köszönöm az előző kb. fél éves angol tanítást. Én tökre élveztem, jó volt, hogy nem kellett standard nyelvkönyves szövegek kapcsán gyakorolnom, hanem viszonylag szabadon kreálhattam példamondatokat. És azt is értékeltem, hogy nem az a komoly vasszigoros óra volt, hanem simán lehetett humort belecsempészni az egészbe.”

Szabo Bence - IELTS Nyelvvizsga felkészítés

Szabó Bence

„Az IELTS nyelvvizsgára egy külföldi egyetemi (MSc) jelentkezés miatt volt szükségem, és mivel az alapjaim már megvoltak (középszintű nyelvvizsga még kb. 8 éve) egyéni felkészítést kerestem, ahol a beszédet és a vizsgaformátumot tudom gyakorolni. A próbatanulás rögtön meggyőzött, végig angolul beszéltünk és a későbbiekben is az egész inkább egy kellemes beszélgetés jellegű volt mintsem tanulás, pedig közben sokat fejlődtem nyelvtanilag is és sokkal összeszedettebben tudtam beszélni. Ráadásul János vette a fáradtságot és az órák közt kijavította a gyakorló leveleimet és átnézte a felvételihez szükséges motivációs levelemet is. Sikerült elérnem az IELTS nyelvvizsgán az elvárt szintet, és az egyetemen is magabiztosan ment a szóbeli felvételi – fel is vettek – és az ott helyben megírt ismeretlen formátumú angol teszten is 91%-ot értem el. Úgy érzem jóval többet kaptam annál, mint egy nyelvvizsga felkészítés – amit ezúton is köszönök!”

Angol Társalgási Klub Purszky Lilla

Purszky Lilla

„Jól éreztem magam. A végére oldottabb lettem, az elején egy kicsit izgultam, de jó volt a hangulat és ez segített.  Beszéltem! Mindenki egyforma lehetőséget kapott, nem az volt, hogy valaki elnyomta a másikat.”

 

Bakaity Diána

„A sikerélmény az egyik legfontosabb dolog a nyelvtanulás során. Ezért is örültem, amikor nemrég Budapesten, sikerült útbaigazítanom négy külföldi turistát, angol nyelven, akik hotelt kerestek. Magamon is meglepődtem, hogy a mondatok szinte akadozás nélkül maguktól jöttek, amit azelőtt nem tapasztaltam „élesben”, és még a turisták is megértettek!”

 

Sulcz Erika

“A kiejtéstől és az egész angol nyelvtől féltem. Volt bennem egy olyan érzés, hogy ezt nem lehet megtanulni. Már többször próbáltam, de többször elriadtam. Most úgy gondolom,hogy meg lehet tanulni, és meg is fogom.”

Seres Bálint

“Írott szövegeket tökéletesen megértek és hallás után is nagyon sokat fejlődtem. Ezen kívül magabiztosabban társalgok az elsajátított nyelvtan és szókincs miatt. Másokkal szemben a dolgokat már órán begyakoroltuk, és kaptam iránymutatást, hogy otthon hogy gyakoroljak.”

László Viktor 2.

“Összesen két hónapot foglalkoztunk az általam elfelejtett ill. mellőzött anyaggal, sokat beszéltünk angolul. Ez alatt a két hónap alatt lényegesen magabiztosabbá váltam, nyelvtudásom stabilabb és folyékonyabb lett. A jelenlegi munkahelyemen szinte rekord idő, 7 hónap alatt végleges szerződést kaptam, amit én nagyban a nyelvtudásnak tulajdonítok.”

Gärtner Peti

Gärtner Péter

“Nagyon tetszett hogy az órán angolul beszélünk. Szerintem MINDENKINEK így kellene tanítani!

Nagyon jó hangulatban teltek az órák, sokat nevettünk, viszont, amikor arról volt szó hogy vissza kell térni tanuláshoz, akkor határozottan irányított vissza a vágányra. Jó volt látni, ha ott van valakinek a kontrollja, biztonságot ad a tanítványnak. Számomra így volt, tudtam nem fog az óra rovására menni miközben jól érzem magam.

Sok tanárral tanultam eddig viszont azt láttam Janin, hogy ő valóban tiszta szívből teszi amit tesz, nem egy újabb csekkért.

 Most már nemcsak angol tanárként, hanem barátként is gondolok rád. Hajrá tovább!!! Let’s roll ! 10X !!!!

Köszönöm.

Barátsággal:
Peti

Török Eszter - Angol Tanuló

Török Eszter

“Közvetlen hangulatban, érdekes példákon keresztül és persze rengeteg hanganyag segítségével értem el János és Gábor segítségével, hogy sikerült az IELTS nyelvvizsgám.
Azért is tetszett ez a felkészítés, mert a tanárok nagyon rugalmasak voltak, minden kérdésemre válaszoltak. Ha valami nem ment, arra több időt fordítottak. Soha nem hagyták, hogy bármi tanulnivaló kimaradjon. 23 éves vagyok, elvégeztem az ELTE Óvónőképző Főiskolai karát, de a diplomámhoz szükség volt egy nyelvvizsgára.

Édesapám ajánlotta ezt a nyelviskolát, mivel neki már volt itt jó tapasztalata. Eleinte vele tanultam párban Gábornál. Az elejétől kezdtük, de a gyors munkatempónak köszönhetően hamar átkerültem Jánoshoz, aki az angol nyelvvizsgai feladatokra illetve a szóbelire készített fel.

Köszönöm a felkészítést, mert nagyon élvezetessé tették módszerükkel azt az utat, aminek végén kézhez kaphattam a már nagyon várt nyelvvizsga bizonyítványt.”

Bálint Attila - Angol Tanuló

Bálint Attila

“Lassan fél éve kezdtem el az angol nyelv tanulását Jánossal. Semmi különösebb motivációm nem volt, csak egyszerűen szerettem volna megtanulni angolul. Számomra nagyon bevált János módszere: a beszédcentrikus órák, hatékony gyakorlatok, a közben felmerülő nyelvtani kérdések azonnali tisztázása és begyakorlása.

Most már sokkal könnyebben és bátrabban kommunikálok. Nemrég volt alkalmam, egy külföldi utazás során, éles helyzetben is tesztelni a tudásom. It worked. :)”

Somogyi Brigitta - Angol Tanuló

Rezácsné Somogyi Brigitta

“Az első gondolatom az volt, mikor angol tanárt kezdtem keresni, hogy most már nem csak tanulni szeretnék, hanem megtanulni angolul! Jánossal fél évvel ezelőtt kezdtünk el a tanulást, szinte teljesen a kezdő szintről. Megtanította nekem a nyelvtant és a módszerével képessé váltam arra, hogy beszélni tudjak és értsem a hallott szöveget.

Január elején megpróbáltam az IELTS nyelvvizsgát és a minap tudtam meg, hogy sikerült: megvan a középfokú nyelvvizsgám!

Az ő módszere az, amivel valóban meg lehet tanulni angolul, tehát az eredeti tervem teljes mértékben megvalósult. Mindenkinek ajánlom őt, aki egy jó tanárt és egy jó módszert keres ahhoz, hogy elsajátítsa a nyelvet, és aki tényleg beszélni, használni szeretné az angolt.”

Halász Péter

“Az elmúlt években számos formáját választottam az angol nyelvtanulásnak. Lényegében a sok tanítási-tanulási metódus 3 év alatt, nem voltam képes fele annyira sem tisztán látni azt a nyelvtant, amit a János pár hónap alatt (nem intenzíven) könnyedén megértetett velem.

Ő egy oktató, nem tanár. János vette a fáradságot, és kidolgozta magának azon magyarázó ábrákat és példamondatokat, mely segítségével a lehető legkönnyedebben elsajátíthatjuk a tananyagot. János a tanulói sikerekben méri az Ő sikerét, és bátran állíthatom, Ő egy sikeres és nagyon korrekt oktató, akit mindenkinek ajánlok, aki tényleg tanulni akar.”

Zsiga Péter - Angol Tanuló

Zsiga Péter

“Az órák jó hangulatban teltek, a kezdeti szintfelmérő alapján haladtunk, s vettük a hiányos részeket. Az óra folyamán folyamatosan gyakoroltuk az újonnan tanultakat, így otthon már csak ismételni kellett. A nyelvtani dolgok mellett János a szövegértésre és beszédre is fontos hangsúlyt fektet.

Úgy érzem, hogy az órák során a beszédem, szövegértésem is sokat fejlődött.”

Véner Mónika - Angol Tanuló

Véner Mónika

“Jól éreztem magam, az általában vicces példákon keresztül könnyebb a tanulás. Picit jobban merek beszélni, de ebben még sokat kell fejlődnöm. Több dolgot megértek hallás után és a nyelvtani rész egyre tisztább. Nagyon jók a magyarázatok, nem a megszokott könyvízű példákkal tanulunk.”

László Viktor

„Az én esetem semmiképpen sem volt átlagosnak tekinthető. Mindösszesen kb. 18 évet tanultam angolul általános- és középiskolában, főiskolán, tanfolyamokon, magántanároknál stb… Valamint már dolgoztam korábban és dolgozom jelenleg is az Egyesült Királyságban.

A nyelvtudásom nem volt rossz , de – mint mindenkinek – voltak még mindig hiányosságaim, ami leginkább felejtés miatt volt.

Nagyon szimpatikus volt, hogy János nem a nyelvvizsga elvárásai köré építi az oktatási rendszerét, hanem a tényleges nyelvtudás köré, amire sajnos a legtöbb nyelvtanár nincs felkészülve, aminek köszönhetően erős kételyeim voltak abban, hogy tud nekem újat mondani.

Összesen két hónapot foglalkoztunk az általam elfelejtett ill. mellőzött anyaggal, sokat beszéltünk angolul az aktuális téma felhasználásával szinte mindenről.

Ez alatt a két hónap alatt lényegesen magabiztosabbá váltam, nyelvtudásom stabilabb és folyékonyabb lett. Nem mellékes, mivel jelenleg is Angliában élek, mindezt interneten keresztül csináltuk.

Nem utolsósorban a jelenlegi munkahelyemen szinte rekord idő, 7 hónap alatt, végleges szerződést kaptam , amit én nagyban a nyelvtudásnak tulajdonítok.

János hatalmas tapasztalattal rendelkezik a nyelv terén, mivel majdnem az összes angol anyanyelvű országban járt már, élt és dolgozott.

Óriási szókinccsel rendelkezik, kiváló füle van az angolhoz, rendkívül nyitott és rengeteg különböző témában, szakmában jártas, ergo biztos vagyok benne, hogy mindenki fog vele közös témát találni, amivel érdekessé teheti az órát.

János, köszönöm a segítségedet, remélem, hogy sok hasonló helyzetben lévő, segítségre szoruló ember fog Veled találkozni és tanulni, én mindenkinek ajánllak.”

Király András - Angol Tanuló

Király András

“Az órák hangulata közvetlen és bátorító. A tanár-diák kapcsolat, a jó légkör és a segítőkészség miatt emelkedik ki a hasonló tanulási élmények közül.

Egyénre szabott órák és maximális elismerés a tanuló felé. Az elért eredmény ösztönző, kedvem van tanulni, utánajárni, szavakat tanulni és fejlődni.”

vitos szilvia angol tanuló

Vitos Szilvia

‘The lessons are always in a good and friendly atmosphere, I’ve never had the feeling that “oh my god, I have to be on my English lesson again and learn”– like it were forced, rather “how nice that I can have fun and learn English at the same time.” When I started to refresh my language knowledge and to improve it, I was a very good example of “forever re-starter”. I had a good reason to stop that and start to develop – as I had a great opportunity to continue my career abroad. But I also had to find a good teacher for reachable price in order to be able to do so.

‘It was a bit more than 1 year ago. Now I’m living in Germany and using English every day during my work, but even if my English knowledge developed a lot, I still continue to learn with Janos via skype and I’m very grateful that he is so flexible in terms of timing and tool as well. From my point of view the biggest advantage is the flexibility and also the learning method. The approach is individual and according to my requirements. I cannot really say any bad/negative experience, because in case of any issue we could always discuss it and continue accordingly.’

Horváth Bence - Angol Tanuló

Horváth Bence

“Általános és középiskolában 9 évig tanultam angolt. Ezután elhatároztam, hogy leteszem az IELTS nyelvvizsgát. Mivel tudásom nem volt elegendő, Jánossal átvettük még egyszer a középszintű anyagot, és két hónapnyi tanulás után letettem a vizsgát.

A legnagyobb javulást az angol beszéd megértésében tapasztaltam. Bátran ajánlom Jánost minden angolt tanulni kívánó embernek. Személyre szabott és változatos óráival rengeteget lehet fejlődni rövid idő alatt.”