Próbatanulás!

Gyere el egy jó hangulatú mégis hatékony angolórára. Próbáld ki kedvezményes áron!

Tovább...

Angol nyelvvizsga felkészítés gyakorlatias nézőponttal

Az angol nyelvvizsga felkészülés esetén általában az első kérdés az, hogy “Melyik nyelvvizsgát válasszam?” Valójában, ezt a kérdést meg kell előznie egy másik, fontosabb kérdésnek: “Mire is kell nekem az angol?” Ha tisztában vagy ezzel,

  • könnyű jó vizsgát választanod;
  • lesz saját hajtóerőd arra, hogy végigcsináld.

Egyszerűen, “tudnod kell, hová mész”. Ha a cél megvan, akkor jöhet a nyelvvizsga kiválasztása. Itt az a tapasztalatunk, hogy olyan nyelvvizsgát érdemes választani, amely gyakorlatias megközelítést használ, tényleg az alkalmazást teszteli (mennyire tudod megértetni magad és megérteni az angolokat).

IELTS Angol NyelvvizsgaMi 2008 óta leginkább IELTS angol nyelvvizsgára készítjük fel a tanulóinkat. Gyakorlatias, és egyfajta szintfelmérő nyelvvizsgaként működik. Alapfoktól felsőfokig méri a tudásod az elért eredmény alapján. Részletes leírásunkat itt találod róla:

International English Language Testing System (IELTS)

A TE angol nyelvvizsga felkészítésed

  • Egy szintfelméréssel és próbavizsgával kezdődik
  • Ezek alapján készül el a TE személyes tanulási programod
  • Végigviszünk az egyeztetett programon (az ehhez szükséges anyagokat mi biztosítjuk a számodra pl.: gyakorló vizsgatesztek)
  • A nyelvvizsgára csak úgy engedünk el, ha már a próbavizsgáinkon elérted azt a szintet, ami a vizsgád letételéhez szükséges. (a próbavizsgákat a tanulóink számára ingyenesen adjuk és értékeljük ki)

Annak érdekében, hogy személyesen is megtapasztald hatékony felkészítési módszerünket, jelentkezz, és próbáld ki szolgáltatásunkat!

Tanulóink mondták rólunk

Horváth Bence - Angol Tanuló

Horváth Bence

“Általános és középiskolában 9 évig tanultam angolt. Ezután elhatároztam, hogy leteszem az IELTS nyelvvizsgát...”
Tovább...
Szabo Bence - IELTS Nyelvvizsga felkészítés

Szabó Bence

“A próbatanulás rögtön meggyőzött, végig angolul beszéltünk és a későbbiekben is az egész inkább egy kellemes beszélgetés jellegű volt mintsem tanulás, pedig közben sokat fejlődtem nyelvtanilag is és sokkal összeszedettebben tudtam beszélni.”
Tovább...

Jelentkezz itt és próbálj ki minket!

  • Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot*
  • Szeretnék feliratkozni a hírlevélre és gyakorló feladatokat kapni.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.