Próbatanulás!

Gyere el egy jó hangulatú mégis hatékony angolórára. Próbáld ki kedvezményes áron!

Tovább...

Angol nyelvvizsga felkészítés gyakorlatias nézőponttal

Az angol nyelvvizsga felkészülés esetén általában az első kérdés az, hogy “Melyik nyelvvizsgát válasszam?” Valójában, ezt a kérdést meg kell előznie egy másik, fontosabb kérdésnek: “Mire is kell nekem az angol?” Ha tisztában vagy ezzel,

  • könnyű jó vizsgát választanod;
  • lesz saját hajtóerőd arra, hogy végigcsináld.

Egyszerűen, “tudnod kell, hová mész”. Ha a cél megvan, akkor jöhet a nyelvvizsga kiválasztása. Itt az a tapasztalatunk, hogy olyan nyelvvizsgát érdemes választani, amely gyakorlatias megközelítést használ, tényleg az alkalmazást teszteli (mennyire tudod megértetni magad és megérteni az angolokat).

IELTS Angol NyelvvizsgaMi 2008 óta leginkább IELTS angol nyelvvizsgára készítjük fel a tanulóinkat. Gyakorlatias, és egyfajta szintfelmérő nyelvvizsgaként működik. Alapfoktól felsőfokig méri a tudásod az elért eredmény alapján. Részletes leírásunkat itt találod róla:

International English Language Testing System (IELTS)

A TE angol nyelvvizsga felkészítésed

  • Egy szintfelméréssel és próbavizsgával kezdődik
  • Ezek alapján készül el a TE személyes tanulási programod
  • Végigviszünk az egyeztetett programon (az ehhez szükséges anyagokat mi biztosítjuk a számodra pl.: gyakorló vizsgatesztek)
  • A nyelvvizsgára csak úgy engedünk el, ha már a próbavizsgáinkon elérted azt a szintet, ami a vizsgád letételéhez szükséges. (a próbavizsgákat a tanulóink számára ingyenesen adjuk és értékeljük ki)

Annak érdekében, hogy személyesen is megtapasztald hatékony felkészítési módszerünket, jelentkezz, és próbáld ki szolgáltatásunkat!

Tanulóink mondták rólunk

Somogyi Brigitta - Angol Tanuló

Rezácsné Somogyi Brigitta

“Január elején megpróbáltam az IELTS nyelvvizsgát és a minap tudtam meg, hogy sikerült: megvan a középfokú nyelvvizsgám...”
Tovább...

Prágai Csaba

“My lowest is 8 on writing, my highest is 9 on listening, overall 8.5. ”
Tovább...

Jelentkezz itt és próbálj ki minket!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.