Próbatanulás!

Gyere el egy jó hangulatú mégis hatékony angolórára. Próbáld ki kedvezményes áron!

Tovább...

Online Angol Tanár

Szerezz magabiztos angol tudást online, angol tanáraink segítségével

Angol Tanulás SkypeSkype-on, Google hangouts-on vagy épp whereby.com-on keresztül

Angol magánóráinkat a neten keresztül tartjuk, képernyőmegosztás és a kamera segítségével. Minden tanulóval egyénileg foglalkozunk, de az is előfordul, hogy tanulóink kérésére páros formában is nyújtunk képzéseket.

Nálunk a szavakat nem magolod, hanem az órai beszélgetések által gyakorlod be őket. A cél az, hogy használni tudd a munkád, az utazásaid vagy az iskolai tanulmányaid során. Az angolt hasonlóan tanulod meg, mint ahogy az anyanyelved is tanultad: megfigyelsz, megértesz, mondatokat mondasz, párbeszédben gyakorolsz és visszajelzéseket kapsz. Mindez persze magánórában történik egy magántanárunk segítségével a számítógépeden keresztül.

Addig gyakorlunk minden részt, amíg magabiztosan és könnyedén nem tudod használni!

Az online órákon:

  • magabiztosságig gyakorlod az angol szavak kiejtését;
  • megtanulod a szavakat a valós tárgyak képei alapján;
  • mondatokban használod fel, az így elsajátított szavakat tanáraink útmutatásával;
  • párbeszédben gyakorolsz a tanároddal a megtanult szavak és mondatok alapján;
  • gyakorlod az angol anyanyelvűek beszédének megértését videók, hanganyagok alapján speciális gyakorlataink segítségével képernyő- és hangmegosztás segítségével;

Ezek eredményeként a fejben fordítás helyett angolul fogsz gondolkodni és megtanulsz magabiztosan és könnyedén beszélni angolul!

Ha elfoglalt vagy, és úgy érzed, kevés az időd nyelvtanulásra, akkor is megteheted online angol tanáraink segítségével. Csak egy jó internet kapcsolatra és böngészőre van szükséged, hogy fejleszthesd angol nyelvtudásod.

A tudásszinted felmérését követően, összeállítjuk az igényeidnek megfelelő tananyagot, te pedig kényelmesen, a számítógéped előtt ülve, otthonról vagy az irodából sajátíthatod el a szükséges tananyagot. Már néhány intenzív angol óra után is tapasztalhatod, hogy könnyebben oldod meg feladataidat.

Javítsd beszédkészséged online angol tanáraink segítségével!

“Tegnap nagy sikerélményem volt. Egy 2,5 órás tárgyaláson vettem részt, egy svájci hölggyel egy építési irodában. Folyamatosan értettem az elhangzottakat (természetesen angolul) és én is angolul kommunikáltam. Ez volt az első alkalom, hogy a megbeszélés elején nem jeleztem, hogy nem beszélem tökéletesen az angolt. Egyszerűen ott voltam és a legtermészetesebb módon használtam a nyelvet. Nagyszerű érzés volt!
Köszönöm Jánosnak a megszerzett készséget!” (Weith Katalin – PR tanácsadó)

Tanulóink mondták rólunk

Augusztini Krisztián

“...a karantén miatt nem IELTS, hanem TOEFL vizsgát kell tennem, egyből gond nélkül átadtak egy másik oktatónak...”
Tovább...
Bandl Beatrix -Angol Tanuló

Bandl Beatrix

“...órák mindig barátias légkörben zajlottak. Nem csak az angol nyelvvel kapcsolatos szakmai tudásáról győzött meg már az első órákban, hanem hogy az élet minden területén mély tapasztalatokkal rendelkezik...”
Tovább...